Specjalizacja:

Dietetyk kliniczny, absolwentka Wydziału Nauki o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.

 

O mnie:

Specjalistka w zakresie odżywiania w chorobach dietozależnych, m.in. insulioopormości, hipercholesterolemii, czy choroby Hashimoto. Posiada bogate doświadczenie w prowadzeniu osób z nadwagą i otyłością, a w trakcie pracy kieruje się indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Swoją wiedzę poszerzała dzięki praktykom prowadzonym w ramach żywienia klinicznego oraz pracy w przychodniach dietetycznych i szpitalach, a także podczas licznych konferencji naukowych i szkoleń. Pasjonatka zdrowego odżywiania i aktywnego stylu życia oraz promotorka wiedzy dotyczącej odpowiednich nawyków żywieniowych i nowinek dietetycznych.
Współpracowała m.in. z Bankami Żywności SOS w realizacji projektów „Jeść lepiej-żyć lepiej” oraz „1000 pierwszych dni dla zdrowia”. Dodatkowo prowadziła liczne wykłady i warsztaty z zakresu prawidłowego odżywiania i zdrowego stylu życia. Obecnie pracuje również na Oddziale Rehabilitacji Kardiologicznej Wojskowego Instytutu Medycznego w Warszawie. Systematycznie stara się pogłębiać swoją wiedzę, czerpiąc ją z najnowszych doniesień naukowych.